Autor Tema: Pes-Serbia Fair Play Award 2014  (Pročitano 7243 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Toja

 • Modulator
 • Superstar
 • *****
 • Poruke: 5427
  • Pogledaj profil
Pes-Serbia Fair Play Award 2014
« poslato: 17. decembar 2013, 22:28:40 »
Kao što je već više puta napomenuto, u svim našim ligama, turnirima, prijateljskim mečevima, itd, najvažnije stvari su zabava, druženje i FER PLEJ.

U ovom serijalu, odlučeno je da fer plej i nagradimo! Pošto je ipak ovo virtuelna igra, nagrada će morati biti u skladu sa tim.

Mnogi su već primetili da je u ovom serijalu uvedena jedna novina kod Top Liste, a to je VITRINA.
Iznad vitrine se nalaze trofeji koji se mogu osvojiti učešćem u ligama i turnirima koje organizuje naš forum. Kao što možete videti, tu je i jedan trofej za fer plej.

Mislim da je vreme i da vam objasnim kako se on dodeljuje, ko ga može dobiti i šta mu sve donosi.

- Trofej za fer plej se dodeljuje na kraju serijala, kad se završe sve lige i turniri (septembar 2014. godine).
- Uprava online dela foruma je ta koja dodaje kandidate na listu za izbor fer plej nagrade.
- Kada uprava liga vidi da je neko napravio neki poseban fer plej potez, dodaće ga na listu, i samim tim taj igrač konkuriše za nagradu. Igrač kad se doda na listu, u ovoj temi će se u posebnom postu opisati konkretan događaj zbog kojeg se igrač nalazi na listi.
- Prednost kandidatu daju sledeće stvari: učešće u svim sezonama lige, učešće na svim ranking turnirima, redovnost igranja mečeva, ni jedna žalba na njegov račun u toku cele godine, lep način igranja (dinamičan fudbal, bez laga i bez korišćenja bagova), i tako dalje.
- Moderatori online liga NE MOGU konkurisati za fer plej nagradu
- Fer plej nagrada donosi 800 bodova na TOP LISTI 2014

Kad se završe sve lige, otvoriće se anketa, gde će svi moći da glasaju ko od predloženih kandidata najviše zaslužuje nagradu. Zbog regularnosti, neće anketa biti presudna o tome ko dobija nagradu, već odluka moderatora online dela foruma!


Za sada predloženi kandidati:
(azurira se tokom cele godine)

1. Zokis
2. pilojac85
« Poslednja izmena: 2. septembar 2014, 17:06:18 od strane Toja »
:slap:
 

Toja

 • Modulator
 • Superstar
 • *****
 • Poruke: 5427
  • Pogledaj profil
Re: Pes-Serbia Fair Play Award 2014
« Odgovor #1 poslato: 17. decembar 2013, 22:29:29 »
ZOKIS

15.11.2013.

gustavo_fring i zokis igrali svoj ligaški meč. Na poluvremenu pukla veza pri rezultatu 2:0 za gustava. Gustavo_fring je zaboravio tačan rezultat meča, mislio je da je bilo samo 1:0 u njegovu korist, pa je predložio zokisu da odigraju još jedno poluvreme i da na rezultat iz tog novog poluvremena dodaju prethodnih 1:0. Iako je u igri mnogo lakše nadoknaditi zaostatak od 1:0 nego 2:0, zokis je ispao fer plej u tom trenutku, i rekao da je rezultat pre pucanja veze bio 2:0, a ne 1:0 kako je gustavo_fring prethodno mislio.

Komentar sa izveštaja gustava povodom ove situacije:

"Nemamo ss-ove jer smo igrali dva puta po prvo poluvreme. Izbacilo nas tačno na poluvremenu kad se prave izmene. Na poluvremenu bilo 2-0 za mene(iako sam ja mislio 1-0 ali je zoki u duhu fer pleja kakav nisam video ovde na pesu nagovestio da je 2-0 za mene). Odigrali i taj drugi deo, 3-1 za mene, bez kartona(protivnik može da potvrdi) i stvarno zokis je sigurno najpošteniji igrac s kojim sam igrao, bez dileme i ako postoji neka nagrada za to treba mu je dodeliti.
Najiskreniji GG koji sam do sada dao!!!!"
:slap:
 
Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: gorantz

Toja

 • Modulator
 • Superstar
 • *****
 • Poruke: 5427
  • Pogledaj profil
Re: Pes-Serbia Fair Play Award 2014
« Odgovor #2 poslato: 17. decembar 2013, 22:30:56 »
pilojac85

17.12.2013.

 pilojac85 i Rik_93 odigrali svoju ligašku utakmicu. pilojac85 pobedio rezultatom 4:0, dok je Riky mislio da je u pitanju prijateljski meč. Tek kada je Riky shvatio da je to već unapred dogovoren ligaški mec, prihvatio je rezultat, ali pilojac je insistirao da se meč ponovi, zbog objektivnosti rezultata, jer igrači ne ulaze sa istim pristupom u prijateljski i ligaški meč.
« Poslednja izmena: 2. maj 2015, 00:31:02 od strane Toja »
:slap:
 
Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: gorantz

Toja

 • Modulator
 • Superstar
 • *****
 • Poruke: 5427
  • Pogledaj profil
Re: Pes-Serbia Fair Play Award 2014
« Odgovor #3 poslato: 2. septembar 2014, 17:21:29 »
Temu nisam stigao redovno da ažuriram, bilo je još kandidata za ovu nagradu, i ovim putem se zahvaljujem svima koji su mi predlagali kandidate.

Ipak, iako su mnogi zaslužili, nagradu osvaja pilojac85!

Pored navedene situacije u prethodnom postu, postoji još razloga zbog čega pilojac osvaja ovu nagradu. Tu je od samog početka igranja ovog pes-a. Odigrao je svih 5 sezona klasik lige, bez incidenta, bez službenih poraza, bio je konstantan i redovan, kako na forumu, tako i na chatu, tokom cele godine. Odigrao je svih 5 ranking turnira, bez ikakvih problema. Čekao je priliku za svoj manager klub, i kad je dobio, i tamo je bio igrač za primer. Bio je nezamenivi član naše 11vs11 reprezentacije. Posle paklenog prvog turnira, prihvatio se posla selektora reprezentacije, gde je bukvalno smirio sve strasti, reorganizovao ekipu, pa čak i napravio dve podjednako uspešne reprezentacije. Pored toga, njegovo ponašanje na chatu je bilo za primer, ni sa jednim drugim članom nije imao nikakav problem, sa svime uvek u najboljim odnosima. Verujem da se i vi ostali slažete da pilojac85 u potpunosti zaslužuje ovu nagradu.

Čestitke.
:slap:
 
Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: pilojac85, Loki87, Lemi89