ZVEZDA POSTAJE EVROPSKA SILACrvena Zvezda postaje fudbalsaka velesila ! Sto dokazuju sledeci podaci:
Gyan Asamoah - Evropski Fudbaler Godine
OSVAJANJE LIGE SAMPIONANeverovatan uspeh Crvene Zvezde ove sezone....tripla kruna!!!!
Zvezda je prosla kroz zestoke finansijske krize i trnje...da bi postala PRVAK EVROPE!!!!!
Evo ekipa koje je Crvena Zvezda dobila i kako je zreb isao:
vs AC Milan 6-1 1/8 Finala

vs Arsenal 6-5 1/4 Finala

vs Wolfsburg 3-3(AG) 1/2 Finale

vs Real Madrid 6-1 FINALE

Nagrade i statistike
Jelen Super Liga

Lav Kup

Liga Sampiona

1 TIM U OVOJ SEZONI JE UOBICAJENO IZGLEDAO OVAKO ( SAMO STO SAM CESTO ROTIRAO DJALA I LAZOVICA )
VELIKO POJACANJE I JOS VECE RAZOCARENJE NA MARAKANISULEJMANI JE NOVI IGRAC CRVENE ZVEZDE!!!!!Silejmano je potpisao ugovor sa zvezdom a on je kostao zvezdu celih
18 miliona evraJos vece razocarenje doziveo je evropski fudbaler godine , Gyan Asamoah. On je izjavio:,, Veoma sam razocaran odlikom Zvezde da dovede jos jednog spica...mislio sam da sam dobro odradjivo posao...stvarno ne znam sta oni vise zele od mene...." rekoa j u kamere Asamoah i zamalo zaplakao ,,Ne bih voleo da napustim klub ali jos manje bih zeleo da gledam utakmcie sa klupe...tako da cu verovatno traziti sansu u nekom drugom klubu"
Bogdanoivic se takodje razbesneo zato sto nije odigrao ni 30% utakmica u sezoni i zeli da ode iz kluba , nije zeleo da kaze ruzne reci o zvezdi tako da se suzdrzao pred kamerama...
Jos jedno pojacanje koje nije toliko zvucno je Cork koji ce se u letnjem prelaznomroku pridruziti Zvezdi....mladi perspektivni igrac Burnleya je otisao iz istoimenog kluba zbog neigranja.....
PS. NESO MI ZEZA DODAJ.RS (IP NIJE DOZVOLJEN) PA SaM MORAO PREKO NEKOG SLJ HOSTINGA I NIJE BAS NAJBOLJE ISPALO :$
PS2. KOMENT!!!! OCU DA CUJEM VASA MISLJENJA