Pozdrav ljudi, neki me se mozda i sjecaju sa mibbit chata...

PES igram od prvog dijela, od PS1 pa do danas. U zadnjih par godina jedino sto igramo ja i brat je 2vs2 online. Ono obojica imamo svoj tim u myclub i onda se spojimo i igramo tako. Ovo novo sranje smo skinuli kad je izaslo i odmah smo izasli iz toga i nastavili 2021, medjutim prije par mjeseci Konami je ugasio servere za 2021, tako da smo prvi put u zivotu poslije te '99 prestali igrati PES

Ali evo, dolazi zima, mi bi opet da igramo, ali imam nekoliko pitanja, ako ima neko ko igra ovo novo cudo da objasni:
1. Je li mi nesto ne radimo dobro ili tamo ima samo myclub direktno i samo 10-ak klubova da se bira?
2. Je li se ne moze kao i do sad napraviti soba pa da udjemo nas dvojica i igramo protiv nekih drugih, da igramo 2vs2?
3. Je li ne mozemo cak ni 1vs1 jedan protiv drugog igrati, ja koliko sam vidio nema te opcije nego udjes tamo u lobby, pa sa kime upadnes?
4. Ima li ikakvih novosti, hoce li ovo ikad biti normalan PES, sa normalnim opcijama koje je do sada imao svaki PES, ili je ovo kraj?
5. Ima li FIFA sve ove mogucnosti, imaju li oni nesto kao myclub pa da obojica imamo svoj i onda igramo 2vs2 protiv nekih drugih likova? U fifu nisam nikad ni usao, ali evo, moracu prvi put, ako ovaj PES stvarno nema nikakvu mogucnost da igramo nesto osim tog mycluba...
Hvala unaprijed svima na odgovorima i pocivaj u miru igrico nasih djetinjstava :/