LEEDS BLIZU CILJA,MOGU LI IZDRŽATI?
Dobar dan svima, došli smo do osam zadnjih kola lige i vjerujem da smo više nego zasluženo na prvom mjestu u ligi.
Nevjerojatne smo partije pružali svima i sad imamo završnicu lige pred očima i čekamo je kao prvi u ligi.
Pedro je vrhunskoj formi vjerujem da će nas dovesti do našeg sna,a to jest naslov Premier lige.
Pedro je u borbi za najboljeg strijelca lige i najboljeg asistenta lige,to samo govori o tome koliko je važan našoj igri.
Uzdigao je se u formi kad nam je trebao i to pokazuje njegovu veličinu ,a pogotovo pokazuje kakvo oko ima Gustavo Novak kad ga je doveo u Dali Olma na početku sezone.
Pobijedili smo Arsenal i time smo samo potvrdili da smo ove sezone jako dobri i da nije slučajno bila pobjeda iz prvog dijela sezone.
Gustavo je počeo da priprema igrače za završnih osam kola. Vjerujemo da treba posebna priprema za kraj lige i igrači za sada dobro prihvaćaju sve nove ideje.
Bitno je da smo svi iza Gustava i njegovih ideja. Igrači su koncentrirani i prenose sve njegove ideje na teren i zbog toga mislim da ovaj tim može do kraja.

GUSTAVO NOVAK:
''Situacija je takva da imamo sve karte u našim rukama,naravno nije sad sama završnica lige ali vjerujem da u sljedeći pet kola možemo riješiti pitanje prvaka.Naravno Liverpool i City će imati što da kažu u vezi toga,ali to nije naš problem.Pedro,Lobato i Arcas su naša napadačka snaga i kad njima dodate Olma onda smo sigurno zasluženo na vrhu lige.Ostatak ekipe radi kao stroj i zbog toga imamo stabilnu obranu.Napeti par kola je pred nama i vjerujem da smo dorasli izazovu.''
PEP GUARDIOLA: '' Nemamo laganu situaciju pred nama,zadnjih osam kola kasnimo sedam velikih bodova i biti će teško.Mislim situacija nije bajna,ali smo u daleko boljoj situaciji nego prije pet kola.Vjerujem da igrači mogu biti prvaci i na nama je da stavimo pritisak na Leeds.''
JURGEN KLOPP: '' I najbolji griješe, pa tako i mi. Imali smo priliku stići Leeds i nismo je iskoristili nego smo prosuli bodove.City je za to vrijeme pokazao kakav su klub i odmah su se vratili u borbu za naslov.Mi očito volimo komplicirane završnice ,pa tako će i ova završnica biti napeta.Gustavo je pokazao veliko znanje i biti će nam teško uzeti naslov ove sezone jer moramo čekati da kiksaju opet.Tri kluba se boe za naslov i više nemamo pravo na grešku.''