Za sada nisam imao problema sa konekcijom (u ova dva odigrana meca), ali da odma iznesem svoj stav sto se toga tice. Meceve gde bude uzasna veza, gde ima seckanja i blinkanja lampice, te meceve Loki sigurno nece igrati. Mozete slobodno pisati sluzbene, nista protiv nemam.
Do sada imam odigrano 200 - 300 meceva online, sto sa nasim, sto sam spancima,francuzima i uvek je veza korektna. Filteri za online trazenje protivnika su iskljucivo na Required Stable connection ili Balanced connection. Sto se mene tice imam AAA status za konekciju, bukvalno ni jedan prekid meca, i rad sam da testrirate sve sto vas zanima a da mogu da potvrdim da nije do mene, ako veza bude losa. Kupio sam ps4 samo da mogu kao covek da odigram po neki mec i da se rekreiram kada mi je to potrebno, a ne da psujem i proklinjem 20 minuta. Ne slazem sa tim teorijama kako smo na istom i ja i protivnik kada je losa veza,jer moj stil igre se ne zasniva na napucavanju sa kraja na kraj terena, ajmo sve na prvu,spamovanje duplih pasova pa kome se vise posreci. Nije mi ni pobeda u prvom planu koliko se radujem lepo izgradjenoj akciji i nekom potezu. Nisam neki igrac, niti mi je cilj da budem, igram ovo iz zabave i tako ce da i ostane, ali u ne regularnim uslovima svaka budala(neka se niko ne uvredi) moze da me pobedi 10:0,zao mi je ali necu da dizem samopozudanje takvim igracima. Ja jednostavno nemam volje ni koncetracije da igram te meceve.
Ako moje statove shvatate ne prihvatljive, mozete slobodno da me iskljucite iz lige i svih ostalih takmicenja u kojima sam u razmatranju, zaista nemam nista protiv. Ima dovoljno ps4 igraca koji mogu pruziti odlicne uslove za igru, tako da nema potrebe da se zbog pojedinaca nerviram.