Poz Bojane. Radilo bi ti online. Samo lagano, nisi upucen jos za jednu stvar. Ovo bi ti trebalo biti glavno pri kupovini PES-a - da bude evropski, nikako americki, osim ako ti je bitno samo offline igranje.
Na tom sajtu ispod slike pise tamnim slovima "US Account : Grants Access to the US servers for online playing" Ti si iz Evrope, PES je takav da moras da kupis evropsku verziju da bi igrao sa Evropljanima. Ako uzmes US account igrao bi samo sa tim tamo kontinentom i ko zna koliki je lag, a sa nama ne bi mogao da igras.
I problem je sto taj sajt nije dovoljno siguran. Imaju oni u pravilima sitnim slovima kada prestaje lifetime garancija, a nisam siguran ni da sredjuju stvar ako ti se nalogu desi nesto.
Mada je tebi veci problem kako kupiti iz Bosne. Mozes da mi se javis privatno pa da vidimo imas li paypal ili kako. Ili neko da ti javi gde da kupis igru iz BiH najpovoljnije.
Igra na UK Store-u kosta 48 funti. Mora se kupiti dopuna od 50 funti koja kosta kod mene 7000 din (59.5 eur, oko 117 maraka). Toliko bi te igra izasla ako zelis da ne delis ni sa kim. A smisao digitalnih igara je da se podeli na dva i da igra kosta jeftinije, pa ako imas s kim bi, izaslo bi vas po 3500 din (30 eur). Ja prodajem to da igras sa svog naloga (novi za prenos toga, kao sto si opisao) za 4500 din (38 eur, 75 maraka), a imam na stanju i da igras sa novog naloga za 3500 din (29.8 eur, 56.6 maraka), sa kojeg sam kupio igru od sonija, nalog koji mozes da nazoves kako hoces, recimo bojan851-PES.
Kod mene je u obe varijante garancija zauvek, eventualni problem resavam posto sam vlasnik naloga i brinem o tome. Imamo i sajt, da ne pisem sad.
Kao sto rekoh, vidim da ti je problem da kupis iz Bosne, pa vidi jos gde i kako ti je najbolje. Srecno