Samo napred momci. Kepa, Kure i Andra odlicni, eto i stranci, plus neki povratnici. Blago vama sto imate PS4.
Nego, kao sto rece Gustavo na chatu, imajte na umu da bi trebalo jos nas 10 ili vise da kupi PS4 i to planiramo uz sledeci PES, dakle od septembra.
Moze li tek tada da se krene zvanicno? Da se tad sklapaju timovi ponovo? Da do tada igrate probnu ili pilot verziju, sezonu-dve ili neke turnire. Da bi bilo ravnopravno posle. Nismo bilo koji igraci, nego dugodisnji igraci liga istog tipa po cijem se modelu sada pravi.
Mozda vam predlog zvuci glupo, mozete reci "ko vam je kriv kad kasnite, mi imamo", ali razmislite da li je u redu da se pocinje sa takvom ligom u maju mesecu, a igrica je izasla u septembru.
Ako ne mozete uzeti u obzir nase planove, recite, da znamo... mozda neko pljune 400 evra, 300 za konzolu, 50 za igru (koja ce se igrati 4-5 meseci) i koliko vec para za online igranje. Drugi dzoj da ne spominjem.
I da dodam, ovo mi se ne svidja
Odlicno, ajmo momci, zovite koga znate i imate.. ja sam nocas na myclub listao od rating 1000 do 600 i sve balkance dodavao u prijatelje.. sutra cu isto i za divizje da radim pa cu svakog ponaosob da zovem
Znaci da ce igrati bilo ko, neko ko ce se smoriti nakon par utakmica ili nakon jedne sezone.
Vidite lepo ko organizuje hoce li to da bude ozbiljno ili navrat-nanos. Taman bi se nakon nekih normalnih liga ili turnira bolje upoznali. I mogla bi tad bar neka selekcija ucesnika da se izvrsi.