Serbian gaming community
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Skineš pesme koje hoćeš,konvertuješ ih pomoću adx convertera u adx format zatim moraš u kitserver/example root da uđeš u dokument songs.txt i onda ćeš ovako npr. ja sam meni ove pesme ubacio ti ćeš tebi druge nazive pesama i izvođača ali da uradiš ovako isto kao ja sa navodnicima..Gledaj !! # Songs map (encoding must be UTF-8).# format: , "", ""19, "Gastozz Theme Song", "Gastozz"20, "LMFAO", "I'm sexy and i'm know it"21, "Florida", "Whistle"22, "Oukast", "Hey Ya"23, "Beogradski Sindikat", "Balada Disidenta"24, "Gotye", "Somebody that i used to know"25, "Future", "Turn on the lights"26, "Cher Lloyd", "Want U back"27, "Taylor Swift", "We are never ever getting back together"28, "Maroon 5 feat.Cristina Agiluera", "Moves like jagger"29, "Deniro", "Ubija me Srbija"Evo ja sam meni ovako uradio i radi.Znači uzmi ovo moje prekopiraj ili uzmi već tvoj songs.txt pa upisuješ i onda te pesme posle svega ovoga ubaciš u kitserver/example root/img/dt02.img (ako nemaš napravi folder).. I to je to meni savršeno radi..P.S-Možeš da dodaš još pesama ali nastavljaš sa slotovima pesama po redu 30,pa 31 i ove pesme što ubaciš će ti zameniti one KONAMI u igri,tj. one prvobitne.. Pozz !!@maximusRedStar-Stvarno ne znam šta da ti kažem .
koje su Zvezdine pesme u ovome paketu ?