Nzm, mene pasovi nerviraju, ali igram na tastaturi sa jednom crticom i ne odustajem dok ne naucim. Joystick sam imao ali drugar mi ga nikada nije vratio (Eh kakvi su danas drugari

) Igram ML na Top Player sa Manchester City-jem i negde sam na 13 mozda cak i 16 mestu, Super star ne smem ni da stavim. Ranije sam odma dobijao sve na Top, a sada... Ali ne bunim se, ranije je igra bila prelaka. Napad mi nije problem, ali odbrana, nikako ne mogu da uzimam loptu kao ranije, klizeci startovi su prespori ili uvek kasne iz nekog razloga, a kada ga i pogodim onda pozutim.
Nego da se vratim na pasove, ko igra na tastaturu neka stavi na jednu crtu, i neka pazljivo bira igraca kome ce dodati i pas ce biti precizan u 90% slucajeva. Slobodno drzite malo jace lopta nece promasiti igraca vec ce biti preciznija, ako drzite premalo onda ce je ili preseci protivnicki igrac ili ce se zaustaviti na pola puta pa ce saigrac da se okrene u mestu i razmase rukama ko retard kako bi dosao do nje.
Sve u svemu ova igra trazi znanje i nije uopste toliko losa.
Mislim da su pas trebalo da ostave da bude kao u PES 11 (koji sam doktorirao, niko me nije pobedio vec duze vreme)