Прва сезона (поново):
Већ стандардно на почетку сезоне доводим тандем из Ајакса - Луис Суарез и Урби Емануелсон. У лиги стандардно добро, губим оба дербија и са Војводином и са Партизаном, али ипак успевам да освојим титулу са невероватних 20 бодова предности над другопласираним Чукаричким. У купу сам испао рано, већ у 1. колу од Јагодине, која је касније освојила куп.

У ЛШ сам релативно лако прошао групу и нисам имао јаке противнике осим Интера у 1/2 финала, када сам једва прошао. После 2:2 на Маракани, морао сам да јурим победу на Ђузепе Меаци и успео сам - победа од 2:0 и пролаз даље. У финалу, славни Реал из Мадрида је био тежак противник. У 1. полувремену тврда утакмица са мало прилика и без голова. У наставку, двојац који је стигао на почетку сезоне, Суарез и Емануелсон, постигао је по 1 гол, што је било довољно за победу и велико славље. Дупла круна је била ту.
Поред већ поменуте двојице, стигли су одбрамбени играч Брено, Адем Љајић и Немања Матић (позајмица). Отишли су на крају сезоне Лекић, Исах и Савио за укупно 46 милиона евра.
Ево и неких сс-а:
Лига:
Лига Шампиона:
Спонзори: