U PES 5 je moglo na pocetku kreiranja da sam izaberem koji ce klubovi igrati u MASTER LEAGUE, pored onog koga ja vodim kluba sam sam mogao da izaberem i ostale klubove koji ce nastupati u MASTER LEAGUE i u kojoj grupi ce biti, ali na moju ZALOST ne vidim kako to isto moze da se uradi i u PES 6 verziji, jednostavno u PES 6 mogu za MASTER LEAGUE mogu da izaberem samo tim koji ja vodim, dok druge on sam ubaci i to gde hoce!!! Ako neko zna kako moze da se biraju klubovi kao i u PES 5 za MASTER LEAGUE neka javi... UNAPRED HVALA!!!
To mi je najveca primedba na PES 6, jer kompjuter izbaci CHELSEA , INTER ili REAL i uopste ih nestavi u MASTER LEAGUE, vec ubaci neke smehotres klubove......strasno........ Lorient, ili neki klubovi nikad cuo.....i glupo je sto su izbacili Nemacku Ligu!!!
pozdrav!!! i unapred veliko hvala ako neko zna kako da se resi ovaj problem, jer je ovo budalastina da komp bira klubove koji ce igrati u MASTER LEAGUE i onda recimo engleze smesti u DIVISION koji se zove MEDITERRAN !!! _))))) smesno