Znam da je cutback ruzna stvar, ali jednostavno tesko je to zabraniti. Dovelo bi do ogromnih rasprava ovde i sl.
Mislim da mi kao ljudi (igraci) ako sam vas evo recimo ja kao org. zamolio da svedete ta "sranja" na minium, vi se potrudite da ispostujete.
Svako ima neki prodor, krila ... sredina , nije bitno. Ali verujem da ce tih CutBack situacija biti, a takodje sam siguran da svako ko iole zna da se odbrani od toga , on to moze u 85% sl. da spreci. Ja znam da recimo Marulju nerviraju moji centarsutevi po zemlji , jer je od mene primio jedno 3 autogola na taj nacin, ali kako sad da zabranite recimo meni da ja to ne radim , jer je to nekako "pes bug".
Branite se od cutbackova formacijom i citanjem protivnika , mozda se takodje i vi nadjete u nekoj situaciji da morate da dodate u 16m i da vas igrac sutne na prvu i da gol.
Secam se da sam igrao jednu od utakmica prijateljskih (ranije..) sa Cucom .
ako je def. formacija za 4-4-2 ovako:
LB LMF
CB CMF CF
CB CMF CF
RB RMF
cuca je to igrao sa Bekovima koji stoje
iza stopera (gledano kao "u liniji") i nekako , moji napadi preko krila su bili k***

Ne bi sad bas puno toga otrkivao ali imate dosta toga u formaciji , markinjaju igraca , paljenju onih Strategija

a moze i AutoStrategy A1,A2,A3.
Namestite par formacija u offline pa ih kombinujte u ligi , ja racimo tako radim. Znam kad igram na kontre, kad je presing , kad su 4 u napadu a kad 2.... samo podesite.